Az EP választás fontossága! ÉS AZ IGAZI TÉT! jó

Sokan csak rándítanak egyet a vállukon, hogy az EP választás kapcsán, miért is fontos ez, ha már az ellenzéki pártoknak újra csak, nem sikerült összefognia.

Az ellenzéki választók Orbán hatalmának megdöntését tekintik elsődleges feladatnak, az kevésbé lényeges, hogy ezért kikkel kell összekapaszkodni. Na mindegy!

Persze meg vannak erre a szükséges ideológiák a miért NEM-re. Nem is akarok ezzel bíbelődni.

De! Minden választás egy erőfelmérés. Ebben az esetben is!

A FIDESZ gőzhenger mindenhol ott van, óvodától egyetemig, városokban, falvakban, utcákon, tereken, aluljárókban és hivatalokban. Igen a Hivatalokban! Kormányhivatalokban, önkormányzatokban .

Mindenkit próbálnak rábeszélni, győzködni és fenyegetni, hogy menjen el és szavazzon rájuk ! Állami alkalmazottak és közmunkások százezrei vannak kitéve a burkolt erőszaknak és fenyegetéseknek.

És mindez miért?

Mert Orbán Viktor, az EP választásokon akarja, az általa egyfolytában köpködött Európa előtt bebizonyítani, korlátlan uralmát. És ehhez bizony mozgósítania kell.

És minden áron el akarja érni, hogy messze magasan meghaladja a FIDESZRE leadott szavazatok 50 %-át! Akár azok kétharmadát!

És akkor, bármikor odaszarhat az EU asztalára mint, ahogy megtette már számtalanszor azzal a címszóval, hogy Magyarországon a többség és már a tényleges többség is őt támogatta!

Hát ez az igazi tét! Ezért kell minden ellenzéki szavazónak elmennie szavazni 2019. május 26.-án!

Bár szavazunk nyolc felé… zöldre, pirosra, lilára meg egyebekre, de legyünk többen!

Ez a most a tét!

Az ő szemükben mi Senkik és Semmik vagyunk!

Mutassuk meg Európának és magunknak, hogy többen vagyunk, mint a SorosGramofonok!

Hát ezért kell elmenni !

Hajnal Béla

Szerző: Hajnal Béla

Share This Post On