A Beszélő Disznó és a jogsértés

A Beszélő Disznó, ja az Moldova György nagysikerű novellája.

Czibere Károly a FIDESZKP nagysikerű kommunikátora, szerdán a Parlamentben szégyenletes gödi TOPhÁZ Speciális Otthon embertelen körülményeiről  csak ez jutott az eszébe:

Amit az MDAC vélt látni, az nincs. Az eddigi vizsgálatok azt mutatják, hogy a szervezet engedély nélkül ment be, illegálisan fényképezett, nem volt joga ahhoz, hogy a gyerekek beleegyezése nélkül róluk fotót készítsen, és azt a gyámok engedélye nélkül közzétegye. “Jogsértésen keresztül nincs jogérvényesítés”

A NEMKALÓRIAHIÁNYOSnak nem az jött le elsőre, hogy  személyes felelősséget vállal arra, hogy haladéktalanul kivizsgáltatja valamennyi hasonló intézmény helyzetét. Nem, nem, a  súlyos  jogtiprás az viselte meg, az hogy valami sorosista civilszervezet képeket közölt,  kiszolgáltatott embertársainkról.

És ma a PINTÉRSÉG már meg is indította a nyomozást! Ja nem a kikötözött, összevert gyerekek ügyében.

Nyomozást rendelt el különleges személyes adattal való visszaélés vétség gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a fogyatékos embereket gondozó gödi Topházban egy civil szervezet által készített fényképek és videofelvételek miatt – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-vel.

BravóKarcsi! 

ja, ezt a fajta  nyakkendőkötést pedig böllércsomónak hívják… similis simile gaudet

Kép MTI

zsírdisznó

Szerző: ballazsazsu

Share This Post On