Semmit tőletek!

semmit

 

Miniszterelnök jelöltek! Köszönjük nektek!

Hogy újabb négyévig hallgathatjuk, hogy rénszarvasokra vadásznak, kaszinóskurváik cabriókkal száguldoznak, helikoptereznek, milliárdokkal kitömik a sajátlábon álló, teves pereputtyukat!

Köszönjük, hogy a demagóg módon önminiszterelnök jelöltként gajdoltátok magatokat. Elhittük, hogy lesz valami összefogás, visszalépés.

Ugyanolyan hazug és képmutatóak vagytok, mint a SorosGramofonok!

Tényleg elhittétek, hogy győzhettek? Egymást fikáztátok, szívattátok, áskálódtatok! Önfényezés és Demagógia! És mire mentetek?

És mi mire mentünk? Hittünk valamiben!

A 2018. évi választás, egy választópont is, a szavazók nem felejtenek!

Valamennyien jól megérdemelt helyetekre kerültök!

A történelem szemétdombjára!

Semmit tőletek!

Szomorú vigasz, a lapát holnap is a miénk!

a lapát holnap is 1

Szerző: semmitmondo

Share This Post On
  • József Lionel

    Tisztelt Magyar Ellenzék Pártok vezetői!

    2014-ből, nem vonták le, a megfelelő konzekvenciákat, 2018-április 08, nem arról szólt, hogyan váltsák le a regnáló kormányt, hanem arról szólt, és ezt magatartásukkal, minden porcikájukkal bizonyították. A pozicíó
    szerzés, a biztosnak tűnt parlamenti szék elfoglalása, elegendő cél volt maguknak.
    A Fidesz, kegyetlenül lenyomta- megverte Önöket. A Magyar Nép jelzett, ezt a jelzést a magát korrektnek és emberi gerinccel ellátott politikusi pályára lépett emberek, maguk felé lekönyvelik, majd hátra lépnek, vagy lelépnek a politika színpadáról. Ellenkező esetben, valóban a megélhetési politikai kategóriába kerülnek. Hol voltak azon bizonyítékok, melyeket Gyurcsány belengetett az Orbán bankszámlájával, hol van az Olaf-Elios bizonyítékok, hol van a Kósára pakolt 800 milliós gázsi, az örökségből eredő bizonyítékai, hol van a bizonyítéka az eltérített ezerháromszáz milliárdnak, melyet állítólag a Fidesz kisíbolt az országból és az Eu-ból? Az ellenzék fejjel ment a falnak, ami nagyon nagyot csapott, vissza felé.! Valami oknál fogva, a Simicska bomba is elmaradt. Ez a népszavazás, nem a kormányról szólt! Ez a népszavazás, magáról a magyar politika ellenzékéről szólt! A MAGYAR POLITIKAI ELLENZÉK, MAGA A SIRALOMHÁZ! https://uploads.disquscdn.com/images/c258f9f41d9315fd23fe38104de62b40535b1aa0f13d8236defc7af90531b4ac.jpg

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!