NyaNyaKommandó

Kádár elment, pedig nagyon szerettük, olyan szép ünnepélyek voltak akkortájt. Olyan jó volt akkor. Jártunk a Balatonra az urammal a SZOT üdülőbe, márciusba, de jó volt, olcsó volt! A Kövidinka és amit én szerettem a Kevert. Szóval szépen éltünk, megjött a várva várt Trabantunk tíz év múlva. Vettünk részletre Color Start, aztán a biztosító szépen fizetett mikor leégett a házunk. A Grósz! Az volt az utolsó fess párttitkár, olyan klassz melegítője volt Azt a Pozsgai vitte a sírba! az Áruló! Aztán ezek a libsik meg fijatal demokratások rencer vátozást csináltak. Nem nagyon értettük, nem számított, hogy mehetünk mosmá Nyugatra, addig se akartunk menni. Aztán megszűnt a gyár, a kis megtakarított pénzük meg szépen fialt. De nem sokájig. Mert elment a Papa. Ja, nem úgy…! Örökre. Egyedül maradtam. A gyerekek meg szanaszét a világba, most a brüsszelita, sorosista hijénák karmai közt vergődnek kamatrabszolgaságba taszítva, mert a trafik pályázatot bukták…

Egyedül maradtam, de tenni akarok valamit drága egyetlen Orbán Viktorunkért, aki megvéd minket a Migráncsosoktól, a Sorostól, Brüsszeltől, Ligetvédőktől, Internet tüntizőktű, Feketenővérektű, Tanajtóktú, Hajléktalanoktú, a NER testén élősködőktől.

Megvédjük országunkat libsi söpredék ellen, bármibe kerül is! Harcolunk a lépcsőházakban, a kórházi várótermekben, köpködünk az utcákon, letépjük a plakátokat , kokárdákat, ami van! Ütünk ,verünk mindenkit, még sem üt vissza senki sem! Mert mi magasra emeljük Orbán Viktor Nemzetmentő Képét!

Harcolunk, sosem fogjuk megadni magunkat!

Addig jó míg Orbán él!

Csatlakozz a NyaNyaKommandóhoz!

 

Szerző: semmitmondo

Share This Post On

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!