Tanévnyitó, kezelés helyett….

A miniszterelnök a Pécsi Tudományegyetem alapításának 650. évfordulóján rendezett ünnepségen beszédet mondott, ami egyben tanévnyitó is volt. Ennyi a hír.

Na, amiről beszélt és ha kíváncsi vagy akkor itt kivonatosan megtalálható orbanviktor.hu

Elég szépen begerjedt, nem veszítette el a tusványosi fonalat.

Volt itt minden német, török veszedelem sőt Putyin látogatása után kettő nappal a mindent elnyelni akaró szovjet bendő …

Ilyet is szólt:

„mi kommunizmusból kitörni igyekvő nemzedékünk” megalkuvás nélkül törekedett a szabadságra, a nemzeti függetlenségre és Európa újraegyesítésére…blablabla.

Azt elfelejtette hozzátenni, hogy azóta kicsit fordult a világ vele! Kitörtünk a kommunizmusból, betört az illiberalizmus, nemzeti függetlenségünket épp most készül a megbéklyózni az orosz (és a pénz) imádatával és az újraegyesített Európával harcol(gat) Igen harcolgat amig dől a lé a haveroknak. Aztán ott az orosz pénz!

OVI-nak fejében csak egy valami van! Mindenáron meg akarom nyerni a választásokat és a választásokat én úgy tudom megnyerni, hogy annak a lebutított másfél 2 milliónak folyamatosan kitermeljük azt a szellemi táplálékot, amihez hozzászokott, a többi 8 millió meg le van szarva mert egyrészt úgyse megy el közülük szavazni 3 millió, a maradék másik 3 millió meg 8 irányba szavaz szét …

És ennyi! Egyszerű képlet

Ja, hogy ezt a Pécsi egyetem alapításának 650. évfordulóján és egyben tanévnyitóján mondta, ahelyett, hogy a magyar tudományról, a jövőről, az oktatásról beszélt volna, az esetleg ott lévő orvosegyetemistáknak stb. vázolt volna egy stabil jövőképet. Á nem! Migráncsozott egy jót.

A VV OVI reality show folytatódik!

 orbpécs kicsi

Szerző: semmitmondo

Share This Post On

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!