Fidesz kutyák drágán ugatnak! Dakota közmondás

A hír: CÖF az MVM-től kapott 508 millió forintos támogatást.

Biztos azért, adta az állami villanyos cég, hogy jó sok villanyt fogyasszanak a támogatóik, jó ez népnek, így, ha valaki sok villanyt fogyaszt még több rezsit spórol! Az állam meg még több áfát szippant fel. Tehát a közpénz jó helyre ment!

 

Na de ezt koronázta meg az MTI-hez eljutatott közleményük:

Szó szerint:

Társadalom-civilek 
CÖF-CÖKA: 2016-ig nem kapott állami cégtől támogatást a szervezet
    Budapest, 2017. május 12., péntek (MTI) - A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) 2016-ig állami cégtől nem kapott támogatást, az MVM-től kapott forrást civil misszióra fordítja.

    A szervezet pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint 2016-ban 70,6 millió forintból gazdálkodtak, az ebben az évben a beérkező támogatásokból 51,2 millió forintot használtak fel.
    Az MVM-től kapott 508 millió forintos támogatást civil misszióra fordítja a CÖF-CÖKA. Ennek keretében kidolgozzák a "népfelség elvére alapozott civilitika tudományágát", a civil közösségek érdekében reklámmal, hirdetésekkel hívják fel a figyelmet a személyi jövedelemadó 1 százalékának lehetséges adományozására.
    Emellett megalkotják és országosan ismeretterjesztéssel népszerűsítik a táplálkozásbiológiailag korszerű komplettált ételek technológiáját, felajánlják a gyermekélelmezési konyhák szakácsainak képzését. A támogatásból a CÖF-CÖKA ösztönözni szeretné a vidéki önkormányzati konyhák második műszakjának beindítását.

btiv \ bpt

MTI 2017. május 12., péntek 11:00

Géprettegők figyelem!

Ennyire hülyének néz titeket a PufakjásszennylapíróBencsik, TaknyosZsóti(Lovag), AntiGraviGabi és még sokan mások...

 cöfi kórság

Szerző: semmitmondo

Share This Post On

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!