Nagy lépés az öngól felé

Miniszterelnök Úr!

Szólni kellene ennek a két idiótának, hogy ne nagyon verjék magukat a Heinekennel szemben. Mert egy igazi tökönrúgásba sétáltatják bele a Miniszterelnök urat, az mondjuk nem lenne nagy baj, de  öngól magyar labdarúgásnak.

A gyengébbek kedvéért: A Heineken, ez  a bolsevik önkényuralmi jelképet magára öltő, népnyúzó sorosbérenc világcég, az UEFA Bajnokok Lígájának kiemelt szponzora! Bezony!

Aki nem hiszi járjon utánna itt.

Namármost azt nehezen hiszem, hogy a Bajnokok Lígája döntőn,  megszavazva a Lex Heinekent szivesen látott vendég lenne a Miniszterelnök Úr ! Meg valahogy szarul is érezné magát Miniszterelnök Úr, amerre néz mindenütt a vörös csillag

Ja és a magyar bajnok, a Bajnokok Ligája selejtezőjét hol fogja játszani, a testvéri  Azerbajdzsánban? Mert Magyarországon biztos nem! Ezek a tetű multik ragaszkodnak a szerződéseikhez…

Ezt hívják öngólnak! Miniszterelnök Úr.

Bezony!

Update! Jut eszembe a Migráncs 4 (M4) sem fogja közvetíteni a meccseket, ott a beköszöntőben és a szünetben is megy a Heineken reklám! 

 idióták

Szerző: Hajnal Béla

Share This Post On
 • The_VIJ

  Szerző: semmitmondo 😀 így van…

  Nem lenne szívesen látott vendég? 😀 Képzeld el, ha nem a vip lelátóról nézné, hanem ott ülne valahol máshol. Neki nem lenne égés, csak azoknak, aki miatt ott ülne. Ez politika, nem óvodai homokozó.

  • Melanie

   Védd a vezírt, ne lankadjon a nyelved!

  • János Vad

   Nem baj pol-kommentátorom, keresd meg az elgurult Kalmopyrint, mert még szükséged lesz-lehet rá…

  • Lajos Borostyán

   A hadjárat után hogy mehetne olyan meccsre, amit a Heineken támogat? Ott már nem zavarná a csillag? Vagy előjön, hogy ez is csak egy képmutató hazugság tőle?

  • Andrew Kristof

   a 4 db bunkókinézetű biztonságitahóval…

  • Busai Ferenc

   A keresztapa még a VIP páholyba is rettegve ül be, nem hogy simán a “zemberek” közé.

   • The_VIJ

    Te tuti látod mintegy 174,25 centiről.

 • László Balog

  Sanyikám Kristóf úr!! hol lesz itt Heinekenes,BL támogatós, fenséges nép, ha a már 3 millió európai migráns fegyvert kap és nekünk fogják szegezni azt?? Ébresztő, mert baromi hamar bekövetkezhet, mindenkinek ebben az Országban komolyan kell látnia a veszélyt és meg kell tenni a legtöbbet ami tehető, de minimum hagyni kell a Kormányt, hogy tegye a dolgát!! Megnyugtatlak, hogy semmilyen BL nemzedék nem nől fel, ha a mostani nemzedék nem gondolkodik normálisan!!

  • HangedMan®SorosGülenTengely

   Semmilyen? Megnyugodtam.

 • Zoltán Király

  KieggyeztekNagy szó!Tehát nem kell beszarni a multiktól!