Megint a Vona!

Megint a Vona!

Ezerrel röppentették fel a hírt Majtényit jelölnék köztársasági elnöknek!  Nincs ezzel semmi baj csak mindannyian tudjuk, hogy a narancsnyikok a szavazáson elfújják, mint a pihét…

Ja és közben ebben sem sikerült egyetérteni az ellenzéknek.

Majtényi, hogy hogy hivatalos jelölt lehessen, 40 képviselő, vagyis a parlamentben ülő összes baloldali párt, az MSZP, az Együtt, a Párbeszéd, a Liberálisok, a DK, és még az LMP képviselőinek támogatása is kell. 

Miért nem jutott eszébe egyetlen ellenzéki politikusnak, hogy egy közvetlen köztársasági elnökválasztással kapcsolatos közös állásfoglalás igenis sokkal értelmesebb lett volna.

Hisz Bólogató kÁder János fejét tálcán kínálta fel a Fidesz azzal, hogy újra jelölte.

Orbányka úgy tűnik engedi … Rubovszky (Prémium Nyug és Értékbecslő díjas) Györgynek nem volt igaza… Az illiberális unortodox Víz és Egyéb Hasznos Dolgok koronázatlan királya persze elfogadta a jelölést.

Manapság már eljutottunk oda, hogy nem is egy párt, hanem Leválthatatlan Viktor dönthet arról, hogy ki lehet vagy inkább ki nem lehet a következő államfő.

A köztársasági elnök közvetlen megválasztásának lehetősége megszólítja az embereket, vitatkozhatnak róla, bár tíz emberből nyolc ma sem tudja hogyan választják a köztársasági elnököt.

És persze nagyszerű ütőkártya lett volna az ellenzéknek, Bronzon Jánoska helyett számtalan ismert potenciális államfőjelöltet is tudnának állítani. Köztük a Majtényit is.

Ja és megint a Vona, hisz ő ez mellet tette le egyértelműen az álláspontját.

Szóval kár volt ezt a ziccert kihagyni

Szerző: semmitmondo

Share This Post On

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!