A Leválthatatlan Párt 1.

halmaz-1

Kezdhetnénk így is: Egyszer volt hol nem volt…Na nem. Ez szar kezdés …Mert.

A Leválthatatlan Párt az van! Megcsinálták!  A Hazát nem hagyták ellenzékben.

Intézményeket megregulázták és a jármukba hajtották, bólogatójánosokkal. Köztársasági Elnök, Nemzeti Választási Iroda, Minisztériumok, Alkotmánybíróság, Ügyészség, Adóhatóság és a többi, lesik minden szavukat…

 

A LEVÁLTHATATLAN PÁRT!

Ideológiája A NER

Nemzeti Együttműködés Rendszere a Leválthatatlan Párt   saját ideológiai üressége, gátlástalan anyagi- és hatalomszerzési törekvéseinek rendszere.

A Leválthatatlan Párt  Hatalmának Forrása, A Pénz.

A Haza Pénze. Meg, amit annak gondol. A Köz Pénze. Az Unió pénze. A Putyin Pénze. A Te PÉNZED !

A Pénz forrása a Korrupció

Lánczi Rektor Úr szerint: amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája. Lopnak mindent! Amit érnek ! Valdemort Nagyúr (MENGYI 90 % képviselő polgártárs) alkotmányos költségnek hívta. És a csúcs, Kötvényes Kopteres Rogántóni

Leválthatatlan Párt Alapértékei

Kiváltságosok törvényfelettisége

emberi-erkölcsi értékrend-nélküliség;

 a képmutatás

 A szolgalelkűség, a kétszínűség, a sunyiság;

A Hazugság

- a hatalomban lévőknek nyugodtan, szemrebbenés és következmények nélkül lehet hazudni; Hazudnak saját embereiknek is, azzal a privilégiummal: te is hazudhatsz, neked is hazudnod kell! A ­Hatalom ­joga és kötelessége a hazugság. Mindig és mindenkinek. Maguknak is.

A Félelemkeltés

A Leválthatatlanok felhatalmazták magukat arra, hogy bárkit bármikor, bárhol megfélemlítsenek. Mindenkit megfélemlítenek, aki ellentmond, aki ellent mer mondani a NER és Leválthatatlan Vezetőknek. De megfélemlített vazallusaikat is felhatalmazták, hogy tovább fé­lemlítsenek meg másokat. Akit legalul megfélemlítenek, sürgősen kell keresnie egy nála kisebb, gyengébb megfé­lemlíthetőt: menekültet, szegényt, hajléktalant, öreget, gyereket.

A Mohóság

Mindent azonnal! Nekünk! Nyugdíjpénztárat, Földet, Közbeszerzést, Uniós támogatást

A Leválthatatlanok Gőgösek.

felfuvalkodott, pöffeszkedő, fennhéjázó, dölyfös, pökhendi, önhitt, nagypofájú, önelégült, kivagyi, kevély, rátarti, hiú, elbizakodott, fölényeskedő, öntelt, beképzelt. 

Leválthatatlanok Médiája

Hazug és   Becstelen

A Leválthatatlan Párt  Leválthatatlan Vezetője, Leválthatatlan Viktor

Harcba hív és mozgósít. A Tiszteletért, a Gyarmatosítás ellen, a Migráncsok ellen és kényszeresen üzenget Brüsszelnek.  Magántulajdona az Ország, a Lakosok az ő alattvalói, és Ő minden Hatalom forrása. Osztja és megosztja. És nincsenek strómanjai. Csak barátai. És persze néha dobja ezeket.

A HAZA NINCS ELLENZÉKBEN! A HAZA A KEZÜKBEN  VAN. MARKOLJÁK KARVALY MÓDRA. ÉS ÁRULJÁK! HAZÁT ÁRULNAK. HAZAÁRULÓK!

És hagyjuk !

A szavazást lezártuk

Szerző: semmitmondo

Share This Post On

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!