Orbán és a civilek

A TASZ *jelenti :

Kiderítettük, hogy Orbán Viktor személyesen rendelte el a civilek vegzálását !

A szelektív gondolkodás során az alany a kívánatos bizonyítékokra koncentrál, és azokra építi fel támadási stratégiáját,  míg a nemkívánatos bizonyítékokat figyelmen kívül hagyja.

Orbán polgártárs személyesen rendelte el a civil szervezetek elleni hadjáratot (vizsgálatot) a KEHI-nél.Mintegy  60 civil szervezetet vizsgált a Kehi, próbált adószámokat felfüggeszteni NAV,  a rendőrség és az  ügyészség is bevetésre került .

Az Ökotárs Alapítvány és társai elleni hadjárat széles média nyilvánosságot kapott, ja és a Készenléti Rendőrséget is !

Az eljárásokban elmarasztalás nem történt.

Érdekes, hogy a Miniszterelnök polgártárs nem kezelte ilyen vehemenciával azt az  1,6 milliárd forintot, amit a romák munkalehetőségeinek bővítésére adtak, és tapsoltak el. A „Híd a munkába" program keretében továbbképzéseket kellett volna szervezni, romákat kellett volna foglalkoztatni, ehelyett ingatlanokat vettek autókat béreltek és még ki tudja.

Ja, a főként uniós pénzeket,  kizárólagosan túlárazott és felesleges ingatlanberuházásokba ölték,  az ekkor még a Farkas Flórián vezette ORÖ-nál, ki a Fidesz parlamenti képviselője, romaügyi miniszterelnöki (nép)biztosa.

Még..., vagy örökké!

 

 Szerinted ?

A szavazást lezártuk

  

 

* TÁRSASÁG A SZABADSÁGJOGOKÉRT KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

TASSZ :A  bolsevik időkben, a szovjet távirati irodát hívták így, népiesen Lódi-Tassz. Csernobilt tagadta kb egy hét után semmitmondó üzemzavarról beszélt. Most ITAR-TASSZ a neve. Színvonal ugyanaz.

Szerző: semmitmondo

Share This Post On

This website content was created with the help of Ultimate Tinymce!